Hallo

Welkom op de site van STTC.
Ferdi Scholten is de drijvende kracht achter STTC.

LET OP!!

De informatie op deze site is oud en niet meer up to date! Ik houd deze pagina's voornamelijk online uit historische overwegingen (nostalgie). Uiteraard ben ik nog steeds gecertificeerd NLP Master. Voor coaching en therapie kan eventueel een persoonlijke afspraak gemaakt worden.

STTC Nieuws

Op deze pagina vindt je nieuwtjes over STTC.

Biodanza

Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot Biodanza Facilitator. In de loop van 2014 verwacht ik, onder supervisie van de Biodanzaschool Zuid Nederland, in Eindhoven te beginnen met een groep.Binnenkort volgt hierover meer informatie.
Heb je interesse om mee te dansen? Aanmelden kan telefonisch of via e-mail, zie hiervoor de contact pagina

Metaforenkaartjes

Deze set kaartjes kan je helpen indien je merkt dat je vraagstuk of probleem eens in een ander licht wilt zien. Op zo'n moment een trek je een metaforenkaartje. Hierbij laat je jezelf leiden door je gevoel of het toeval. De Metafoor op het gekozen kaartje stimuleert je eigen creativiteit of zorgt ervoor dat je een nieuw inzicht krijgt waardoor je het vraagstuk of probleem op een andere manier gaat benaderen. Meer weten? Kijk maar eens hier.

Soundhealing

Heb je interesse in Soundhealing? Wil je weldadige klankschaalmassages? Hiervoor kun je terecht bij Maartje Lindhout. Bezoek haar website degoudenschaal.com.

Portret

STTC is opgericht door Ferdi Scholten. foto van Ferdi
Hallo, ik ben Ferdi. Dankzij mijn opleiding bij het ISE ben ik nu Master practitioner in de Interculturele NLP. Voorheen heb ik gewerkt bij Philips Display Components en bij Orcavoice. Momenteel ben ik werkzaam bij Cofely. In mijn dagelijkse werk heb ik veel te maken met verschillende mensen uit diverse culturen en bevolkingsgroepen. Na het behalen van mijn NLP Practitioners certificaat wilde ik meer gaan doen met de verworven kennis, en het resultaat hiervan is de oprichting van mijn eigen bedrijf STTC. Naast interculturele NLP gebruik ik ook andere helende en motiverende technieken.De afkorting STTC staat voor Scholten Therapie Training en Coaching. STTC interculturele NLP is gevestigd in Eindhoven in het stadsdeel Tongelre.

Het doel van STTC is het verder helpen van mensen op hun weg naar de toekomst. STTC gebruikt hiervoor onder andere het door Ir. Hans Dalhuijsen ontwikkelde ISE persoonlijkheids- en culturenmodel. Dit staat ook wel bekend als Interculturele NLP.
In de Interculturele NLP wordt er van uit gegaan dat ieder mens alle eigenschappen en mogelijkheden in zich heeft om alles te leren wat hij nodig heeft om zijn doelen te bereiken. Aangezien iedereen uniek is, krijgt iedereen bij STTC een eigen en persoonlijke behandeling.
Behalve NLP is er ook aandacht voor spiritueel en energetisch werk. Werken met chakra's, meditatie en alternatieve geneeswijzen als aanvulling op de reguliere geneeskunst zoals bijvoorbeeld reiki en andere handopleggings geneeswijzen.

Over de site

Om deze site optimaal te kunnen bekijken dient u te beschikken over een recente browser met javascript ingeschakeld.

kwadrant Welkom Wat doet STTC Therapie Training Coaching Contact

Welkom bij STTC