Wat wil je leren?

Maak je keuze uit het aanbod in de menubalk aan de linkerkant van deze pagina. hieronder vind je een korte omschrijving van de verschillende mogelijkheden.

Workshops

Onze workshops zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. Voor het volgen van een workshop is meestal geen NLP kennis nodig.

NLP opleidingen

STTC werkt samen met het ISE om een zo breed mogelijk trainingsaanbod te kunnen geven. Door deze samenwerking ben jij verzekerd van een goede begeleiding door ervaren trainers bij een europees erkend opleidingsintituut.
STTC regelt jouw inschrijving, doet daarnaast dienst als vraagbaak en zorgt indien nodig voor ondersteuning en aanvullende cursusmogelijkheden. Voor de meeste certificatie opleidingen dien je minimaal een NLP practitioners opleiding gevolgd te hebben.

Maatwerk

Uiteraardkan er ook training of workshop gemaakt worden welke speciaal is toegespitst op uw wensen. Waar het hierbij om draait is de mens en zijn algehele functioneren. Persoonlijke ontwikkeling op ieder niveau is van groot belang voor eigenwaarde en motivatie. Neem telefonisch of via e-mail contact op om een afspraak te maken.

Reiki

Tamara van Herk verzorgt diverse Reiki cursussen. U vindt uitgebreide informatie over Reiki in de therapie sectie.

Intervisie

Bent u zelf NLP'er en wilt u uw kennis op peil houden, dan kunt u deelnemen aan een intervisie bijeenkomst. Op deze bijeenkomsten wisselen NLP'ers ervaringen en kennis uit met elkaar, en kunt u oefenen met de technieken en vaardigheden die u al kent, of kennismaken met nieuwe technieken zoals die door anderen ontwikkeld of gebruikt worden. Intervisie bijeenkomsten worden over het algemeen 's avonds bij een NLP'er in huis gehouden. Hierbij is het meestal ook mogelijk om te eten op locatie. De kosten hiervoor worden door alle deelnemers gedeeld.

Aanmelden en overige informatie

Om uzelf aan te melden voor een opleiding of workshop, of indien u meer informatie wilt hebben kunt u dit via de contactpagina doen. Vermeld dan in ieder geval uw naam, de naam van de opleiding of workshop en uw e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met u opgenomen kan worden.