Wat kan STTC voor u betekenen

STTC is opgericht met het doel om mensen verder te helpen op weg naar hun persoonlijke toekomst. Centraal hierbij staat de mens. Ieder mens heeft zijn eigen doelen en belangen. Deze zorgen ervoor dat je als mens kunt bestaan. Ze bepalen hoe je in het leven staat en hoe je omgaat met andere mensen en je omgeving.

Therapie

STTC helpt mensen die in het dagelijkse leven problemen ervaren bij het bereiken van hun doelen of belangen. Dit kan zich op velerlei manieren uiten. Bijvoorbeeld onvrede met uw huidige levenswijze, problemen op uw werk, dwangmatige gedragingen, (onduidelijke) lichamelijke klachten, slapeloosheid etc. Verder biedt STTC ook mogelijkheden om persoonlijke beperkende ervaringen zoals fobieŽn en andere angsten de baas te worden. U kunt ook bij STTC terecht voor een aantal alternatieve behandelwijzen, die er op gericht zijn om zelfgenezende proces van uw lichaam te bevorderen. Wilt u zich gewoon eens lekker ontspannen dan moet u onze ontspanningmassage eens proberen.
Meer informatie kunt u vinden op de therapie pagina.

Training

Op trainingsgebied werkt STTC samen met het Institute of Social Engineering. Zij bieden een uitgebreid pakket aan individuele en groepstrainingen. STTC kan u helpen bij het kiezen van de juiste training voor uw doeleinden.
STTC biedt daarnaast ook eigen workshops op diverse gebieden. Voor bedrijven kan desgewenst een trainingsprogramma of workshop worden samengesteld voor werknemers of managers dat voldoet aan uw trainings of opleidingswensen. Bent u zelf NLP'er en wilt u uw vaardigheden op peil houden? Dat kan middels intervisie bijeenkomsten.
Meer informatie kunt u vinden op de training pagina

Coaching

STTC kan u ook ondersteunen wanneer u wel een duidelijk doel heeft, maar geen idee heeft hoe u dit kunt bereiken, of twijfels heeft aan uw eigen mogelijkheden. STTC brengt u in contact met uw eigen vaardigheden en leert u hoe deze werken. U bent dan in staat om nieuwe vaardigheden op te doen, of ontdekt manieren om met uw bestaande vaardigheden toch uw doel te bereiken.
Meer informatie kunt u vinden op de coaching pagina

kwadrant

Wat doet STTC