kwadrant

STTC Nieuwsbrief 2 - 2006

Nieuwsbrief van STTC, praktijk voor interculturele NLP, energetisch werk en spiritualiteit. Met deze nieuwsbrief houden we jou op de hoogte van activiteiten die we organiseren. Meer informatie over STTC en alle activiteiten die we doen vind je op onze website http://sttc-nlp.nl.
Kan jouw e-mail programma deze nieuwsbrief niet goed weergeven, of ontbreken er onderdelen, bekijk dan de online versie op http://sttc-nlp.nl/nieuwsbrief/nieuwsbrief002.html.

Activiteiten

Trainingen en Workshops

Wil jij weten wat NLP is? Op een leuke manier? Laagdrempelig en voordelig!
Dan is deze workshop iets voor jou! De basis van NLP. Een vierdaagse workshop waarin de basisbeginselen van NLP worden behandeld.

De workshop vind plaats in Eindhoven, op een nog nader te bepalen locatie. Ze wordt gehouden in september op de donderdagen van die maand, de eerste dag is op de 7e september en vervolgens op 14, 21 en 28 september. We beginnen iedere dag om 9:00 uur en stoppen rond 18:00 uur. Uiteraard wordt er voor een lunch gezorgd. De kosten bedragen 125 euro per persoon per dag. Je hoeft dus niet alle dagen te volgen. Bij gelijktijdige inschrijving voor alle dagen krijgt u korting. De kosten bedragen dan 450 euro per persoon.
Schrijf je nu in!
 

Practitioner interculturele NLP
De ISE opleiding Coaching en (project)management; Practitioner certificatieopleiding in Interculturele NLP begint weer in oktober. Je kunt je nu al inschrijven voor deze 22 daagse training. Meer informatie over deze training vind je op de website.
 

Meditatie

Zit jij de hele dag op kantoor? Heb je weinig beweging? Je hoeft niet naar de sportschool!
Doe halverwege de week lekker nieuwe energie op met Bewegings meditatie. Iedere dinsdagavond van 18:30 tot 19:30 uur gaan we los! Maak contact met je lichaam, beweeg! Vul het met energie en kom geestelijke tot rust.
 

De hele week gewerkt en uitgeblust? Heb je het hele weekend nodig om bij te komen? Nergens voor nodig!
Ga fris en opgeladen het weekend in en kom iedere vrijdagavond naar de Chakra meditatie. Een uitstekende manier om je te ontdoen van stress en jezelf van nieuwe energie te voorzien. We beginnen om 18:30 uur en gaan door tot 19:30 uur.

Welke wil jij een keer uitproberen? De eerste deelname is gratis en vrijblijvend. Neem gewoon gezellig een vriend(in) of partner mee! Geef je nu op en bel 040-2813484, of doe dit via het contactformulier op de website.
 

Individuele meditatie
Mediteer je liever niet in een groep of kun je niet op die tijden?
Wil jij een meditatie die is toegespitst op jouw behoefte?
Maak dan een afspraak voor individuele meditatie.
 

Opstellingen

Zit er constant iets niet lekker aan je interactie met bepaalde mensen? Wil jij hier iets aan veranderen? Dit kun je doen door dit in een opstelling in te brengen. Hiermee krijg je inzicht en dat levert nieuwe mogelijkheden voor de situatie op.

Als je relatieproblemen hebt, moeite met je familie, of het loopt op je werk niet lekker, dan achterhaal je met een opstelling waar dit ontstaat. Dit is het uitgangspunt voor nieuwe oplossingen die binnen jouw opstelling bekeken worden. Uiteindelijk wordt de oplossing die het beste bij jou past aangeboden. Meestal ervaar je direct resultaat!

Wil je meedoen, op zondagmiddag 13 augustus houden we een opstellingenmiddag. Bel 040-2813484, of meld je aan met behulp van het contactformulier op de website. (Minimaal zes deelnemers)
 

NLP Intervisie

Ben jij NLP practitioner of zelfs al verder? Wil jij je vaardigheden op peil houden? Dat kan. De intervisie bijeenkomsten van STTC bieden hiervoor de uitgelezen mogelijkheid. In een ontspannen sfeer ontmoet je tijdens zo een bijeenkomst mede NLP'ers. Je hebt gelegenheid om je eigen vaardigheden te oefenen, of om nieuwe vaardigheden te leren van de andere aanwezigen. De eerstvolgende STTC intervisiedag is op zaterdag 19 augustus. Bel 040-2813484 om je aan te melden, of doe dit via de website.
 

Ontspannings massage

Wist je al dat je ook voor massage bij STTC terecht kunt? Wij bieden diverse vormen van massage aan. Heerlijk om jezelf eens lekker te ontspannen. Kijk op de website voor meer informatie en bel of mail dan voor een afspraak om jezelf eens lekker te laten verwennen.

STTC Algemeen

NIEUW: metaforenkaartjes

Deze set kaartjes kan je helpen indien je merkt dat je vraagstuk of probleem eens in een ander licht wilt zien. Op zo'n moment een trek je een metaforenkaartje. Hierbij laat je jezelf leiden door je gevoel of het toeval. De Metafoor op het gekozen kaartje stimuleert je eigen creativiteit of zorgt ervoor dat je een nieuw inzicht krijgt waardoor je het vraagstuk of probleem op een andere manier gaat benaderen. Bestel jouw set kaartjes op de website.

NLP Therapie

STTC is gespecialiseerd in individuele therapie op maat. Onze behandelwijzen zijn resultaatgericht met de bedoeling om jou op een snelle en persoonlijke manier te helpen. Kijk op onze therapie pagina's voor meer informatie.

Training

Met onze eigen workshops en in samenwerking met het ISE kan STTC een gevarieerd trainings en opleidingsaanbod bieden. Meer informatie over opleidingen, trainingen en workshops is te vinden op de STTC website.

Coaching

Met Personal coaching leer je hoe je alles kunt bereiken wat jij wilt. Klik hier om uit te vinden hoe STTC dit voor jou mogelijk maakt!

STTC Contact

Web: http://sttc-nlp.nl
Telefoon: 040 - 2813484
GSM: 06 - 41466220
Adres: Cornelis Trooststraat 14
Postcode: 5642 LR
Plaats: Eindhoven

Stuur deze nieuwsbrief dan gerust door naar andere ge´nteresseerden. Ontvang je deze nieuwsbrief per abuis, of wil je je afmelden? Gebruik dan het e-mail formulier op de Contact pagina. Geef als onderwerp afmelden nieuwsbrief op.

Vriendelijke groeten, Ferdi Scholten