Verander je leven!

Waar het bij STTC om draait bij coaching is het veranderen van je leven. Je leert hoe je zelf je eigen leven in de hand hebt. Je leert te vertrouwen in jezelf, en in je eigen capaciteiten. Dit geeft je dan de mogelijkheid om je leven zo in te delen zoals jij dat zelf wilt.

Individueel

STTC pakt coaching aan op een individueel niveau, waarbij afhankelijk van jouw wensen een coachingprogramma wordt gemaakt dat bij je past. Het maakt hierbij niet uit wat je wilt bereiken. STTC geeft jou de mogelijkheid om jouw eigen capaciteiten te ontdekken zodat je hiermee jouw eigen leven kunt indelen. Bij STTC leer je op jezelf te vertrouwen, en maak je kennis met vaardigheden in jezelf waarvan je nu waarschijnlijk niet eens weet dat je ze hebt.

Zelfkennis

Bij deze vorm van coaching leer je jezelf kennen, en krijg je een dieper begrip van jouw eigen motivaties en belangen. Zo kun je bijvoorbeeld leren wat voor jou de beste leermethodes zijn zodat je in de toekomst op een snelle manier nieuwe vaardigheden op kunt doen.

Positieve verandering

Daarbij hoef je niet meteen te denken dat dit alleen iets is wanneer je het roer volledig om wilt gooien. Ook een kleine verandering in je leven kan al veel bijdragen aan een gelukkiger bestaan. Heb je bijvoorbeeld moeite om met andere mensen om te gaan, wil je wellicht je verlegenheid kwijtraken, of zou je wel wat steviger in je schoenen willen staan op je werk, of in je privé leven, dan is STTC de aangewezen plek om dit te verwezenlijken. Je zult merken dat een op het oog kleine positieve verandering, al gauw bijdraagt tot een grote verbetering van levenskwaliteit.

Leer anders leren

Wanneer je iets aanpakt wat steeds maar niet wil lukken, of heb je op school en/of daarna moeite gehad met leren? Dat ligt niet aan jou! Dat ligt aan het gebruikte leersysteem dat niet aansluit bij jouw eigen leermethode. Gelukkig kun je daar zelf iets aan doen. Bij STTC kun je leren hoe je jouw eigen leersysteem aanpast, maar ook kunt je leren hoe jij het leersysteem vindt dat bij jou past. In feite kan je alles leren wat iemand anders ook kan! Dit geldt ook voor jou, en bij STTC kunt je leren hoe jij dit kunt doen.

Meer weten?

Spreekt het bovenstaande je aan? Heb je nog vragen? Je kunt meer informatie krijgen door persoonlijk contact op te nemen. Dit kan op verschillende manieren die allemaal beschreven staan op de contact pagina.

Wat kost dat?

Een eerste afspraak is vrijblijvend en gatis. Hierbij wordt in onderling overleg bepaald wat STTC specifiek voor jou kan betekenen. Je kunt daarna zelf beslissen of je met STTC verder wilt gaan. De kosten voor coaching zijn 60 euro per uur.

kwadrant

Coaching